Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Best Western Hotel Ginkgo Sas****

Elérhetőségeink:
Cím:
6800 Hódmezővásárhely
Zrínyi utca 2
Tel.:
(62) 532 532
Fax:
(62) 532 533
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
vendéglátás - turizmus, szállodai szolgáltatás, wellness, kikapcsolódási lehetőség, szállodalánc, szálloda Hódmezővásárhely, kikapcsolódás, hotel Hódmezővásárhely, szálloda, hotel
 
Ismertető:
A BEST WESTERN Hotel Ginkgo Sas**** az első Magyar Örökség Díjas Város, Hódmezővásárhely központjában, a belváros szívében, az elmúlt század elején, eklektikus stílusban épült Fekete Sas Rendezvényház mellett található. A szállodában harmonikus egységet alkot a modernség, a hagyományőrzés és a környezettudatos szemléletmód.

A 90 szobás, 21. századi szálloda konferencia termekkel, lobby bárral, Ginkgo fitness részlegével: infra kabin, szauna, fitness gépek, eszközök, masszázs; mélygarázzsal és büféreggelivel várja kedves vendégeit. Vendégeink kényelmét szolgálják a lakosztályok, a konyhával felszerelt apartmanok valamint rendelkezésre állnak mozgássérültek részére kialakított szobák is. Szállodánk 100%-ban akadálymentesített és nem-dohányzó. A hangulatos, kényelmes, klimatizált, széffel, minibárral, telefonnal, ingyenes ADSL internettel, LCD TV-vel, hajszárítóval felszerelt szobák egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítanak a dolgozni vagy pihenni vágyók számára.

A rendezvény helyszínt keresők igényeinek kielégítésére egy 30 fős és egy két részre osztható 130 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt konferenciaterem áll rendelkezésre. Az éttermi szolgáltatásokat a velünk közvetlen összeköttetésben álló Fekete Sas Rendezvényházzal bonyolítjuk.

A hagyományőrző és egyben természetbarát szálloda valamennyi szegletéből stílust és minőséget sugároz, hogy a Vendég minden pillantásával megbizonyosodhasson: csak és kizárólag az ő kényelméért és megelégedésére épült. A BEST WESTERN Hotel Ginkgo Sas**** nem több és nem kevesebb, mint egy igazán jó szálloda, ahol a munkatársak mindent megtesznek azért, hogy Ön jól érezze magát.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Korona Fogadó Szolgáltató Kft.
Szeged, Petőfi Sándor Sgt. 4
(62) 555787
szállodai szolgáltatás

Dóm 1922 Kft.
Szeged, Bajza utca 6.
szállodai szolgáltatás
Aqua Hotel Kistelek Kft.
Sándorfalva, Sövényházi út 1.
szállodai szolgáltatás

Nyir-Alfaker Bt.
Szeged, Beszterce utca 3.
szállodai szolgáltatás