Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Flavinkiraly

 
Elérhetőségeink:
Cím:
2310 Szigetszentmiklós
Tebe sor
Tel.:
(24) 207772706 , (24) 06207772706
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
gyógyhatású készítmény, vitaminok, egészséges életmód, babaápolás, flavin, webáruház, flavin7, eladás, gyógyszer és gyógytermék forgalmazás, forgalmazás
Tevékenység körzete:
Szigetszentmiklós
Nyíregyháza
Budaörs
Budapest
Bábolna
Budakalász
 
Ismertető:
Szervezetünk egészséges működéséhez szükséges anyagok, melyeket élelmiszerek, táplálék kiegészítők, vitamin készítmények révén kaphatja meg a testünk. Ha elegendő mennyiségű vitaminhoz jutunk, frissek, jókedvűek, erősek maradunk, szerveink jól működnek. Már egyféle vitamin hiánya esetén is, de több esetén különösen megnő az esélye, hogy legyengüljünk, fáradékonyabbak, betegségekre hajlamosabbak legyünk. Vannak olyan vitaminok is, amik különösen fontosak, mert más vitaminnal, nyomelemmel közösen munkálkodik azon, hogy egészségesek maradhassunk.

Természetes étrendkiegészítők:glabridin fogyasztó zsírégető,édesgyökér, pecsétviaszgomba,Pulmordin kapszula Cukorbetegségre, kendermag, lucerna, aloe, cékla, fokhagyma, homoktövis, gránátalma kapszulák, kendermag olaj, Flavin7 és Flavin77, Olimpiq StemXCell őssejtfokozó és SL változata, Q10, Medicannabis, Villarosa, Arginin, Lizin,Villarosa készítmény Női hormonokra,stb. Jó ár-érték arányú termékek, futárszolgálat, utánvét, ingyenes szállítás 10000 Ft-tól. hatásterületek szerinti javaslatok és információk.

Mi kell ahhoz, hogy a szervezete jól mûködjön?
Hogy az immunrendszere megfelelõ szinten legyen?
Hogy Önt és a családját elkerülje a betegség?
Hogy probléma esetén gyorsabban épüljön fel?

Ezt mindenki, Ön is szeretné elérni, ugye? Megtalálja a választ termékeinkben, filozófiánkban: a válasz a tökéletes összhang a világgal, összhang az életben, összhang a munkában, összhang az ételeinkben. És a legfontosabb: összhang van bennünk!Természetes hatóanyagokkal segítsük a szervezetünket munkájában.

Ebben segítenek a Flavin7 termékek, ebben segítünk mi! Egy termékrendszert kínálunk, itt minden összefügg, egymásra épül. Hogy tökéletes legyen az összhang, termékskálánk rendkívül széleskörû és több nagy hatású terméket ölel fel. Az egyedülálló, komplex termékcsalád alkalmazásával a hatás sokkal jobb!Fontos része filozófiánknak, hogy nem egyszerûen eladunk vásárlóinknak, hanem együttmûködve velük segítjük õket. Egymásért, a jobb életért együtt könnyebb. Munkatársaink képzettsége, termékeink minõsége az Ön biztonsága.

Letölthető dokumentumok:
 Tájékoztatás a Csíra kapszuláról
 Mit kell tudni a flavonoidokról
 Flavin7 Top termékek


Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Hexakrom Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Piliscsaba, Jozsef Attila Köz 3
(26) 374461
fűtéstechnika, épületgépészet, szerelőipari és épületgépészeti szolgáltatás

Hermes Mag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Tápiószentmárton, Damjanich utca 1
(29) 423005, (29) 423053
csomagolások, növénytermesztési és kertészeti termék, kiskerti vetőmag termeltetés
Molfa Kft.
Érd, Elvira utca 36.
(23) 362634
osb lap, gyalultáruk, faipar

Lukács Tibor Vállalkozó
Kiskunlacháza, Lázár Vilmos. U. 9.
(70) 3660715
eladó, üzemeltetés, elérhetőség
Flavinkiraly a térképen:
Ingyenes regisztráció