Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

EcoBay Global

Elérhetőségeink:
Cím:
3700 Kazincbarcika
Egressy Béni út 36 4 3
Nyitvatartás:
hétfő: 9-16
kedd: 9-16
szerda: 9-16
csütörtök: 9-16
péntek: 9-16
Tel.:
(36) 307760959 , (48) 781091
Fax:
(48) 781091
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
könyvelés, bérszámfejtés, pályázati szaktanácsadás, projekt menedzsment
Tevékenység körzete:
Kazincbarcika
Miskolc
Budapest
 
Ismertető:
Társaságunk hivatásának tekinti a kezdő üzleti vállalkozások, startup cégek felkarolását és támogatását Különféle költséghatékony szolgáltatásainkkal lehetővé tesszük kezdő vállalkozások beindulással való kezdeti nehézségek minimalizálását. A cég beindulási kockázat analizációtól a cég alapításáig minden folyamatra az "EcoBay Business csoport szakemberei beigazolt stratégiákkal állnak rendelkezésére.

Az EcoBay társaság nem követni kívánja a hazánkban elterjedt és megszokott, tradicionális üzleti ideológiát,inkább egy újabb, modernebb és korszerűbb vállalati trendet próbálunk kialakítani és elterjeszteni. Egy magas színvonalú környezetet és szolgáltatást, ami a jövő generáció igényeinek és elvárasának magasan megfelel. Nyíltságunkat és érdeklődéseinket mind a hazai és külföldi piac felé tudatosan demonstráljuk. A több évtizedes Észak-Amerikában szerzett üzleti és vállalatirányítási tapasztalatainkat szeretnénk hazai pályán is gyümölcsöztetni. Ez mind a hazai,mind a nemzetközi klienseinkkel való üzleti kapcsolat kialakításában és meglévő kapcsolataink ápolásában játszik jelentős szerepet
Hiszünk egy ideális és vonzó munkakörnyezet fontosságában. Kényelmes és modern irodánk magas teljesítményű munkaeszközei elő segítik a munka maximális hatékonyságát és a dolgozók frusztrációmentes közérzetét.
A gól orientált ideológiánk, mikro menedzsment mentes, ahol minden részfolyamatot dokumentálunk így naprajész státusz jelentéssel tudunk szolgálni. Az ügyvitelünk adminisztratív dokumentációja transzparens és könnyen átlátható. Az általunk használt felhő alapú online számviteli, projekt menedzsment és kliensnyilvántartás szoftvereink lehetővé teszik a kliens betekintését a saját elektronikus profiljába és így hatékonyan tudja követni az általa ránk bízott ügy folyamatát és státuszát. Ezek az alkalmazások akár okos telefonról is működtethetők. Az ügyfeleinkkel hatékonyan tudunk kommunikálni a modern technológia előnyeit kihasználva, ezzel az ügyfelünk idejét profbáljuk még produktívabbá tenni. Ezen kívül sok más innovatív megoldással szeretnénk hozzájárulni egy modern és dinamikus, de egyben költséghatékony ügyvitel kialakításához.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Asztax Pénzügyi Bt.
Miskolc, Győri kapu 71. 71
(46) 345016, (20) 9723516
hirdetési szolgáltatás, számviteli, könyvvizsgálói és könyvviteli szolgáltatás, üzletviteli szolgáltatás, tanácsadás

Bémsz '99 Könyvelő Bt.
Miskolc, Szemere Bertalan utca 20. I/20.
(46) 342498
könyvelés
Adóinfo Kft.
Miskolc, Király U.18. U. 18 F.Em. 2
(46) 414117
könyvelés, számviteli, könyvvizsgálói és könyvviteli szolgáltatás, számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

Konfidensz Bt.
Miskolc, Jósika utca 3
könyvelés
EcoBay Global a térképen:
Ingyenes regisztráció