Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

ZÁRCSERE BUDAPEST NON-STOP

Elérhetőségeink:
Cím:
1062 Budapest VI. ker.
ARADI utca 54
Nyitvatartás:
hétfő: 0-24
kedd: 0-24
szerda: 0-24
csütörtök: 0-24
péntek: 0-24
szombat: 0-24
vasárnap: 0-24
Tel.:
(70) 272 77 73
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
zárcsere, zárszerviz, zárjavítás, ajtónyitás, hevederzár szerelés, lakatos, ajtórács, ablakrács, postaláda zárcsere, zárszerelés
Tevékenység körzete:
Budapest VI. ker.
Budapest V. ker.
Budapest VII. ker.
Budapest VIII. ker.
Budapest IX. ker.
Budapest XIII. ker.
 
Ismertető:
Rohanó világunkban mindennapos dolog lecserélni, modernizálni a lakásunk védelmében beépített zárszerkezeteket

A Zárszerkontroll 24 Budapesten és 50 km-es körzetében rongálás mentes (sérülés, roncsolás mentes) ajtónyitással, zárszereléssel, zárcserével, hevederzár szereléssel és javítással, rácsszerkezetek gyártásával, cilinder védőpajzs, biztonsági ajtók gyártásával, biztonságtechnikai eszközök telepítésével és javításával foglakozik.

Zárcsere a biztonságért!

A hagyományos zár szerkezetek nem minden esetben tudnak védelmet biztosítani lakásunknak pl.: fogazott kulcsos zár betétek vagy ajtóból kilógó zár betétek. Ezek a termékek az ajtó bezárását tudják garantálni viszont nem tudják megvédeni értékeit, szeretteit.

Ezért javasoljuk a biztonsági akár több Mabisz fokozattal ellátott kód kártyás zár betétet. Ezek a biztonság technikai szerkezetek olyan védelemmel vannak ellátva - pl.: letapogatás elleni védelem, felfúrás elleni védelem, savazás elleni védelem, másolás elleni védelem -, amelyek nagyban befolyásolják az értékeink illetve biztonságunk védelmét.

Nyilván gondolt már arra mikor bezárta otthona ajtóját: Lehet, hogy nincsenek biztonságba szeretteink, értékeink?
Nyilván gondolt már arra mikor bezárta otthona ajtóját: "Lehet, hogy nincsenek biztonságba szeretteink, értékeink?"

Ezt a gondolatot elhessegetve biztosan állithatjuk, hogy igenis vannak olyan biztonság technikai eszközök, melyek felszerelésével vagy átalakításával komoly fejtörést okozhatunk a nem kívánatos személyeknek. Igaz, hogy a tevékenységem alatt nem volt még olyan eszköz melyet nem tudtam hatástalanitani. Bátran állítom, olyan ajtó vagy zár nincs amit nem lehet kinyitni, viszont azt az időt meg lehet hosszabítani, hogy ezeknek a szerkezeteket min 20-30 perc legyen a felnyitási ideje.

Általában a betörések mindig szemrevételezéssel történnek. Felmérik a helyzetet, melyik bejárati ajtó nyitható a legkönnyebben. Nyilvánvaló ha az ajtója nem tud ellenállni a külső hatásoknak hamar be lehet jutni az otthonába, ezzel veszélybe sodorva szeretteit és értékeit.

Budapesten Zárcsere Non Stop
Szakembereink Éjjel-Nappal várják hívását, hogy akár átalakítással, megerősítéssel, vagy zárcserével biztonságba tudhassa otthonát

Minden hagyományos bejárati ajtót meg lehet erősíteni akár zárcserével, akár különböző biztonságtecnikai eszköz pl.: heveder zár, több ponton záródó zártest, biztonsági ajtó, biztonsági rács szerkezet, cilinder védő pajzs, tőrésvédök alkalmazásával.

Fontos, hogy figyelembe vegyük, a biztosítok által szerződésbe foglalt biztonsági előírásokat. (Amennyiben még nem ellenőriztette le zárja biztonsági szintjét tegye meg minél előbb és ha nem felel meg az előírásoknak válasszon egy hatékonyabb biztonsági zárrendszert.)


Gondolja át, hogy ha még a baj megtörténte előtt lecseréli zár szerkezetét, mennyi problémától kíméli meg önmagát és családját.

Mikor cseréljen azonnal zárat?

Ha úgy gondolja, hogy illetéktelen ember kezébe juthatott lakásának kulcsa, ha új lakásba, albérletbe költözött. Cégünk munkatársai gyakran kapnak olyan megbízást ahol a volt lakó, vagy albérlő társ által lemásolt kulccsal történt a bűn cselekmény.


Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ilyen betörések esetén a biztosító társaságokat nem terheli fizetési kötelezettség!

Budapesten Zárcsere Non Stop
Milyen zárszerkezetet ne vegyek?

Sajnos manapság megszaporodtak az úgynevezett fésűs betörések, aminek jelentése a zárak kifésülése.

(Mivel nyomtalanul lehet ezzel a technikával behatolni egy lakásba, gyakran előfordul, hogy a biztosítók megtagadják a fizetési igényeket, hiszen nincs nyoma a zár szerkezeten sérülésnek.) Inkább fordítsanak rá egy kicsivel több költséget és mabisz minőségi lap fúrt kulcsos zár betéteket, mivel ebben a zár szerkezetben nincs lehetőség függőleges mozgásra. (Ezáltal nem lehetséges a fésülés néven elhíresült betörési technika alkalmazása)

Zár csere és a lelki nyugalom összefüggése?

Amikor felteszik önmagukban a kérdést, hogy cseréljek-e zárat, jusson eszükbe, hogy mennyi idegeskedéstől (stressz) kímélik meg önmagukat, hiszen egész nap arra gondolni, hogy vajon biztonságban vannak-e az érték tárgyaink, igencsak kimerítő és egészség károsító.
HÍVJON HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA:
06 70 272 77 73

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Zármester
Budapest VIII. ker., Orczy út 48
(30) 6070262
újpesti zárszerviz, zárak cseréje, javítás

Acélpajzs- Kulcs Kft
Budapest VII. ker., Király utca 99
(70) 2377471, (30) 8273360
betörésvédelem, biztonságtechnikai szolgáltatás, zárjavítás
Papp József Lakatos
Budapest VI. ker., Szinyei Merse utca 10.
(1) 3129191
zárak, védő, polc

Ráczió Stúdió
Budapest III. ker., Kerék utca 28.
(30) 9228158
csőtörés megszüntetés, fűtésszerelés, szivattyúzás
ZÁRCSERE BUDAPEST NON-STOP a térképen:
Ingyenes regisztráció