Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Strongkerubin Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
1131 Budapest
Menyasszony utca 41
Tel.:
(30) 2100595
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
objektumőrzés, pénz és értékszállítás, rendezvénybiztosítás, biztonsági szolgálat, recepció és portaszolgálat, vagyonvédelem, őrzés-védelem, járőrszolgálat, magánnyomozás, biztonságtechnika
 
Ismertető:
Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vagyonvédelem különböző területein, a legkedvezőbb feltételekkel állunk megbízóink rendelkezésére országosan. Főbb szolgáltatásaink az objektumőrzés, területőrzés - üzletek, kereskedelmi egységek őrzés-védelme, rendezvények biztosítása, biztonságtechnikai rendszerek telepítése, üzemeltetése, járőrszolgálati tevékenység valamint a pénz és értékszállítás.
Ügyfeleink egyedi igényeinek megvalósítása a legkedvezőbb ár/érték arány mellett, és a maximális rugalmasság, ami üzletpolitikánk alapja. Komplex szolgáltatásaink kiterjednek a biztonsági elemzéstől, kockázatfelméréstől, a meglévő és bevonandó erőforrások optimalizálásán át az adott munkaterület teljes vagy részleges vagyonvédelmének ellátására legyen szó akár élőerős őrzés-védelemről, illetve biztonságtechnikai eszközök telepítéséről.
Élőerős őrzés-védelmi feladatainkat minden esetben a megbízó igényeihez és a munkaterület sajátosságaihoz igazodó biztonsági őrökkel látjuk el, akik közvetlen saját állományunkból kerülnek kiválasztásra, a feladatokat közvetlenül, saját állományunkkal látjuk el, nem vonunk be alvállalkozókat. Látogassa meg honlapunkat ahol bővebb információkat kaphat cégünkről és amennyiben érdeklik szolgáltatásaink,további információk vagy egyedi ajánlat kialakításának érdekében vegye fel a kapcsolatot velünk megadott elérhetőségeinken !

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

A-Tech-Team Vagyonvédelmi Kft.
Budapest XVIII. ker., Sió u 44.
automatizálás, biztonságtechnika, vagyonvédelmi rendszer

Atios Bt.
Budapest VIII. ker., Kisfaludy u. 26. I. em.
biztonságtechnika
Sec-Com-Line Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budapest XIX. ker., Árpád u. 66/b.
biztonságtechnika, festés, mázolás, villanyszerelés

Országos Járőrszolgálat Kft.
Budapest XV. ker., Dessewffy Arisztid U. 44/B
biztonságtechnika, tűzvédelem, vagyonvédelem
Strongkerubin Kft. a térképen:
Ingyenes regisztráció