Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Strongkerubin Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
1131 Budapest
Menyasszony utca 41
Tel.:
(30) 2100595
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
objektumőrzés, pénz és értékszállítás, rendezvénybiztosítás, biztonsági szolgálat, recepció és portaszolgálat, vagyonvédelem, őrzés-védelem, járőrszolgálat, magánnyomozás, biztonságtechnika
 
Ismertető:
Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vagyonvédelem különböző területein, a legkedvezőbb feltételekkel állunk megbízóink rendelkezésére országosan. Főbb szolgáltatásaink az objektumőrzés, területőrzés - üzletek, kereskedelmi egységek őrzés-védelme, rendezvények biztosítása, biztonságtechnikai rendszerek telepítése, üzemeltetése, járőrszolgálati tevékenység valamint a pénz és értékszállítás.
Ügyfeleink egyedi igényeinek megvalósítása a legkedvezőbb ár/érték arány mellett, és a maximális rugalmasság, ami üzletpolitikánk alapja. Komplex szolgáltatásaink kiterjednek a biztonsági elemzéstől, kockázatfelméréstől, a meglévő és bevonandó erőforrások optimalizálásán át az adott munkaterület teljes vagy részleges vagyonvédelmének ellátására legyen szó akár élőerős őrzés-védelemről, illetve biztonságtechnikai eszközök telepítéséről.
Élőerős őrzés-védelmi feladatainkat minden esetben a megbízó igényeihez és a munkaterület sajátosságaihoz igazodó biztonsági őrökkel látjuk el, akik közvetlen saját állományunkból kerülnek kiválasztásra, a feladatokat közvetlenül, saját állományunkkal látjuk el, nem vonunk be alvállalkozókat. Látogassa meg honlapunkat ahol bővebb információkat kaphat cégünkről és amennyiben érdeklik szolgáltatásaink,további információk vagy egyedi ajánlat kialakításának érdekében vegye fel a kapcsolatot velünk megadott elérhetőségeinken !

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Apor Kft.
Budapest V. ker., Szerb U. 17-19.
(20) 2543634
zárjavítás, kapuautomatika, lakat

Gold Global Security Kft.
Budapest VI. ker., Aradi U. 30.
(14) 750923, (1) 4750923
biztonságtechnika, személyvédelem, vagyonvédelem
Leo Security Kft.
Budapest XIII. ker., Radnóti Miklós U.6.
(1) 3523920, (1) 3523920
biztonságtechnika, lakatos, takarítás

Wizard Electronx Kft.
Budapest XV. ker., Szövőgyár utca 11-17.
(1) 3065836
matrix424, videómegfigyelo, távfelügyelet
Strongkerubin Kft. a térképen:
Ingyenes regisztráció