Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Strongkerubin Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
1131 Budapest
Menyasszony utca 41
Tel.:
(30) 2100595
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
objektumőrzés, pénz és értékszállítás, rendezvénybiztosítás, biztonsági szolgálat, recepció és portaszolgálat, vagyonvédelem, őrzés-védelem, járőrszolgálat, magánnyomozás, biztonságtechnika
 
Ismertető:
Cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vagyonvédelem különböző területein, a legkedvezőbb feltételekkel állunk megbízóink rendelkezésére országosan. Főbb szolgáltatásaink az objektumőrzés, területőrzés - üzletek, kereskedelmi egységek őrzés-védelme, rendezvények biztosítása, biztonságtechnikai rendszerek telepítése, üzemeltetése, járőrszolgálati tevékenység valamint a pénz és értékszállítás.
Ügyfeleink egyedi igényeinek megvalósítása a legkedvezőbb ár/érték arány mellett, és a maximális rugalmasság, ami üzletpolitikánk alapja. Komplex szolgáltatásaink kiterjednek a biztonsági elemzéstől, kockázatfelméréstől, a meglévő és bevonandó erőforrások optimalizálásán át az adott munkaterület teljes vagy részleges vagyonvédelmének ellátására legyen szó akár élőerős őrzés-védelemről, illetve biztonságtechnikai eszközök telepítéséről.
Élőerős őrzés-védelmi feladatainkat minden esetben a megbízó igényeihez és a munkaterület sajátosságaihoz igazodó biztonsági őrökkel látjuk el, akik közvetlen saját állományunkból kerülnek kiválasztásra, a feladatokat közvetlenül, saját állományunkkal látjuk el, nem vonunk be alvállalkozókat. Látogassa meg honlapunkat ahol bővebb információkat kaphat cégünkről és amennyiben érdeklik szolgáltatásaink,további információk vagy egyedi ajánlat kialakításának érdekében vegye fel a kapcsolatot velünk megadott elérhetőségeinken !

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Vektor 2006 Kft.
Budapest XIII. ker., Pozsonyi út 39. fszt.
vagyonvédelem, takarítás

Mul-T-Lock Vállalkozás
Budapest XVI. ker., Újszász utca 144
(30) 9315442
vagyonvédelem
Itamol Magánnyomozó Iroda
Budapest XIII. ker., Gidófalvy U. 25
(30) 9574662
környezettanulmány, kintlevőségkezelés, követelés kezelés

Asm Security Kft.
Budapest XI. ker., Vincellér utca 47.
(56) 510740
vagyonvédelem, biztonságtechnika, villamossági szerelés
Strongkerubin Kft. a térképen:
Ingyenes regisztráció