Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Modulárt Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
1113 Budapest XI. ker.
Badacsonyi utca 12
Nyitvatartás:
hétfő: 9-18
kedd: 9-18
szerda: 9-18
csütörtök: 9-18
péntek: 9-18
szombat: -
vasárnap: -
Tel.:
(30) 3873449 , (20) 6180138
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
előtetők készítése, energetikai korszerüsítés, energetikai felújítás, tető hőszigetelés, energiatakarékos épülettervetés, kivitelezés, ács-tetőfedés, tető felújítás, passzívházak tervezése, építészeti tervezés
Tevékenység körzete:
Budapest XI. ker.
Budapest
Veszprém
Balatonfüred
Balatonalmádi
Csopak
 
Ismertető:
Cégünk építészeti tervezési tevékenységének vezetője Láris Barnabás. Szakmai tevékenységében az oktatás, a tervezés és a kivitelezés hármas egysége dominál. Tervezési alapelve az egyszerűség, fenntarthatóság, gyorsaság. Munkáit a feladat által megkövetelt létszámú és képzettségű kreatív csapattal végzi. Az iroda legfontosabb célja, az adott helyzetben és adott gazdasági közegben kialakítható legoptimálisabb megoldások keresése, melyek biztosítják a kész mű társadalmi beágyazottságát, gazdaságos kialakítását és üzemeltethetőségét. Munkánk során az egyes feladatokat a lehető legszélesebb kontextusukban elemezzük, bevonva más szak- és tudományágakat. A tervezési program kialakításától a terv megépítéséig végigkísérjük az egyes projekteket. A felmerülő lehetőségek mérlegelésekor szem előtt tartjuk, hogy munkánk középpontjában mindvégig a felhasználó ember áll. Vállaljuk koncepció, engedélyezési és kiviteli tervek és 3d vizuális prezentációk készítését, építkezések építésmenedzsmentjét és lebonyolítását. Irodánk specializáltan alacsony energia igényű lakó és középületek tervezésével foglalkozik. Nemzetközi szinten elért tervpályázati eredményünk a közeljövőben Bécsben felépülő "Zero house", mely aktív és passzív szolár rendszerek hatékony alkalmazásával készül.
Cégünk kivitelezési részlegét Láris Kálmán vezeti. Szakbizonyítványának megszerzése után állami kivitelező vállalatból kiválva alapított önálló kft-t. 1986-ban mestervizsga fokozatot szerzett. Az azóta eltelt évek sikeres szakmai tevékenysége során számos középület és családi ház kivitelezésében vett részt. A munkavégzés során alkalmazottaival együtt, a megbízók legteljesebb körű kiszolgálásán fáradozik. A kivitelezés során ötvözzük a hagyományos és korszerű technológiát. Jó kapcsolatot tartunk az anyaggyártókkal, folyamatosan részt veszünk továbbképzéseiken, hogy megrendelőinket megismertessük a legkorszerűbb és gazdaságosabb anyagokkal , megoldásokkal. Vállaljuk az anyagok beszerzését, beépítését.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Orchidea Gyógyszerészeti Kft.
Budapest XIII. ker., Váci út 30. 2.em.
(1) 4877707
szolgáltató, lakásvásárlás, ingatlanforgalmazás

Hohis Bt.
Budapest XVIII. ker., Wlassics Gy. utca 61.
(70) 7769168
földmérés, építési irányítás, geodézia
Micro-Licht Világítástechnikai Stúdió Kft.
Budapest VII. ker., Dózsa György út 40
(76) 485610
kivitelezés, gyártás, tervezés

Pallagi Dekor Kft.
Budapest XVIII. ker., Frangepán utca 42.
(1) 2960168, (1) 2960168
dekorfüggöny, egyedi kivitelezésű bútorok, tanácsadás
Modulárt Kft. a térképen:
Ingyenes regisztráció