Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Mesteralarm Kft

Elérhetőségeink:
Cím:
3528 Miskolc
Kisfaludy utca 160
Tel.:
(46) 380376 , (30) 2675452
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
RIASZTÓRENDSZEREK TELEPÍTÉSE.KARBANTARTÁSA, elektromos kerítés, távfelügyelet, tűzjelző rendszer tervezés, kivonulószolgálat, kamera szerelés, kamerarendszerek, riasztó szerelés, Távfelügyelt Elektromos kerítés, kamerahálózat
Tevékenység körzete:
Miskolc
Kazincbarcika
Tiszaújváros
Mezőkövesd
Szerencs
Szikszó
 
Ismertető:
A MESTER ALARM Biztonságtechnikai és Vagyonvédelmi KFT 2011. július 7.-én alakult, Magyar magánszemély tulajdonos döntése alapján. A cégünk indíttatása: elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése, telepítése, üzemeltetése, és távfelügyelete. A vállalkozási alapgondolatot az a felismerés hívta életre, hogy a mai technikai lehetőségek, és azok gyors ütemű fejlődése már lehetővé teszi az élő erős vagyonvédelem elektronikus eszközökkel történő helyettesítését, kiegészítését.

A szakmai tapasztalat és háttér erősítése érdekében stratégiai együttműködés jött létre cégünk és a MESTER-VÉD ZRT között. Az említett cég több mint tíz éves szakmai múlttal rendelkezik az élő erős vagyonvédelem területén, és jelenleg 13 megyében végez vagyonvédelmi feladatokat. Ez a szakmai tapasztalat és a piac, a piac szereplőinak beható ismerete jelentős hozzáadott értéket jelent vállalkozásunk számára, míg a MESTER-VÉD ZRT szolgáltatási palettájának szélesítését jelenti a velünk való együttműködés.

Jelenleg a cégünk a tevékenysége gyakorlásához minden hatósági és szakmai jogosítvánnyal és engedéllyel rendelkezik. A vezető tervezőnk 40 éves szakmai tapasztalattal a megyénk ismert és megbecsült szaktekintélye. A vállalkozásunk műszaki vezetője több mint 20 év szakmai gyakorlati tevékenységével háta mögött irányítja szakmai szervezetünket. A szerelő gárdánk szakképzett és tapasztalt emberekből áll, akik sok-sok projekt sikeres befejezésében vettek részt.

A cég központja Miskolcon, a Martin-Kertvárosban, a Kisfaludy utca 160. alatt található. Jó megközelíthetősége, az autópálya közelsége, az ingyenes parkolás lehetőségei miatt az ingatlan ideális helyszín. Itt kiépült a technikai háttér, mely a vállalt feladatok elvégzéséhez szükséges, mégpedig a ma fellelhető legmodernebb kivitelben.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Integrál Kft.
Tarcal, Móricz Zs. utca 17.
(47) 380426, (20) 3332233
személyvédelem, takarítás, biztonságtechnika

Be Plussz kft.
Miskolc, Bertalan út 20.
(20) 9728930
híradástechnika, irányítástechnika, tűzvédelem
Gömör Biztonságtechnika Kft.
Ózd, Barátság U 21
(30) 9197712
kamerarendszer, tűzjelző, vagyonvédelem

Telmon Kft.
Miskolc, Bocskai U.11. u. 11.
(46) 415398, (46) 415398
biztonságtechnika, vagyonvédelem, telefonszerelés