Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Elite 2002 Bt

Elérhetőségeink:
Cím:
1133 Budapest XIII. ker.
Tisza utca 11
Tel.:
(20) 2083784
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
irodatakarítás, napi iroda takarítás, intézménytakarítás, nagytakarítás, mélygarázstakarítás, ablaktisztítás budapest, szőnyegtisztítás, takarítás, kárpittisztítás
Tevékenység körzete:
Budapest XIII. ker.
Budaörs
Törökbálint
 
Ismertető:
Cégünk 2002-ben alakult. Vállalkozásunk Budapest és vonzáskörzetére fókuszál. Célunk mindig is a megrendelői igények maximális szem előtt tartása, emellett nagy hangsúlyt fektetünk az Európai Uniós szabályok betartására. A cég vezetősége nagyfokú tapasztalattal rendelkezik, melyet ebben az ipari szegmensben eltöltött több mint 10 éves munkájának köszönhet. Ezt a tudást igyekszünk átadni folyamatosan kollégáinknak, mely a módszeres napi takarítástól a takarítási technológiák megfelelő alkalmazásáig terjed.

Kollégáinkat igyekszünk úgy megválogatni, hogy munkájára és magára igényes legyen, ezen felül jó csapatmunka alakuljon ki a munkatársak között, de ettől függetlenül önállóan is el tudja látni a feladat körét bárki. Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt, ahol elsajátítják a legújabb technológiák alkalmazását, illetve megismerkednek a legmodernebb tisztítószerekkel. Ez a fajta megújulás folyamatosan kihat a munkánk minőségére.Minden általunk használt tisztítószer ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, illetve ha a terület megkívánja (speciális burkolatok, járólapok) akkor kikérjük a beépített anyagok építési engedélyét is, hogy a legmegfelelőbb tisztítószert tudjuk alkalmazni a területen. A legmodernebb takarítószereket alkalmazzuk illetve a legkorszerűbb technológiákat ilyen pld. száraz szőnyegtisztítás, ami után nem kell napokig várni arra, hogy a kezelt szőnyeg megszáradjon, illetve a száradás után nem jönnek ismét vissza azok a makacs foltok és nem utolsó szempont az sem hogy nem válik fel egy ragasztott szőnyeg és nem hullámosodik meg száradás után sem, ellentétben a vizes tisztítással.

Egyik legnagyobb partnerünk már több mint 7 éve a Brokernet Holding Zrt. akinek hosszú távú megelégedettsége jó referencia a munkánk minőségéről.

Cégünk főbb szolgáltatási területei: napi iroda takarítás, rendszeres ellenőrzéssel, nagytakarítás, mely kellően szervezett és átgondolt, kárpit és száraz szőnyegtisztítás a legmodernebb, leggyorsabb technológiával, ablaktisztítás, ( akár alpintechnikával is ), mélygarázs tisztítás (beton, epoxy gyanta felületek), különböző padlóburkolatok tisztítása, impregnálása, polírozása, társasházak, egészségügyi intézmények, családi házak, szállodák, oktatási intézmények, üzlethelyiségek takarítása.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Careful Bt.
Budapest XVI. ker., Atlasz utca 20/B
tisztítás, takarítás

Szépvölgyi lakásszépítő kft.
Budapest IV. ker., Nyár utca
(70) 4081705, (30) 7848722
burkolás, kőműves munka, festés
Csordás Kft.
Budapest XVIII. ker., Vaslemez u. 7.
asztalosipar, takarítás

Sunesz Bt.
Budapest IV. ker., Erdősor u. 12. III/43
épület, híd, alagút, közművezeték építése, földmunka, takarítás
Elite 2002 Bt a térképen:
Ingyenes regisztráció