Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Mobilpresent Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
1097 Budapest
Táblás utca 36-38.
Nyitvatartás:
hétfő: 08:00 - 16:00
kedd: 08:00 - 16:00
szerda: 08:00 - 16:00
csütörtök: 08:00 - 16:00
péntek: 08:00 - 15:00
szombat: ZÁRVA
vasárnap: ZÁRVA
Tel.:
Értékesítési előadó:: (1) 8812409 , Ügyfélszolgálat:: (1) 2153586
Fax:
FAX:: (1) 4760260
Mobil:
Értékesítési előadó:: (20) 3270477
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
reklámállvány, kiállítási stand, megállító tábla, display, promóciós pult, reklámeszköz, sajtófal, x banner, roll up, dekoráció
Tevékenység körzete:
Budapest
Győr
Sopron
Szeged
Szombathely
Székesfehérvár
 
Ismertető:
A LÁTVÁNYOSAN PRAKTIKUS DEKORÁCIÓK SZAKÉRTŐJE.

Minden cég életében fontos lépés megszereznie azt a piaci pozíciót, amiből lehetősége nyílik érvényesülni. De mint tudjuk, nem elég azt megszerezni, meg is kell tudni tartani. Pontosan ezért járunk kiállításokra, tartunk termékbemutatókat, veszünk részt prezentációkon, stb...
Egy rendezvényen fontos szempont, hogy látványosan jelenjünk meg, és hatásosan kommunikáljuk marketingüzenetünk a célcsoport fele.
Ehhez figyelemfelkeltő installációk, illetve látványelemek szükségesek. Viszont a rendezvények alkalmi jellegéből adódik, hogy ezeket az eszközöket csak egy-egy nap használjuk különböző helyszíneken. Ilyen felhasználásra fontos szempont a köztes időszakokban a tárolhatóság, a rendezvényekre való kitelepülésekkor pedig a könnyed szállíthatóság, és nem utolsó sorban az összeállítás egyszerűsége.

Alkalmazási területük lehet bármilyen rendezvény: promóció, kiállítás, termékbemutató, hosztesz promóció, kóstoltatás, eladáshelyi reklám ( POP, POS ), sajtótájékoztató, konferencia, road show, vagy egy reklámkampány.
De nézzünk pár jellemző konstrukciót a választékból: Roll Up, Roll Screen, X Banner, L Banner, Flying Banner, Pop Up sajtófal, Roll Banner, Beach flag, információs pult, kínáló pult, megállító tábla, prospektustartó állvány, strandzászló, stb...

Általánosan jellemző tulajdonságuk, hogy szerszámok használata nélkül nagyon logikusan, pillanatok alatt összeállíthatók, illetve használat után nagyon kis méretre összecsukhatók, ezáltal könnyen szállíthatók és tárolhatók.
Alapvetően grafikus háttérként alkalmazzuk őket, de kínálatunkban van prospektustartó állvány, promóciós pult, kóstoltató pult, és kínáló pult is, amik úgyszintén összecsukhatók.
Hogy miért érdemes ezeket a display eszközöket alkalmazni? Mert például egy kiállítás alkalmával a legegyszerűbb kiállítási stand, azaz egy hátfal és két oldalfal építésének árából Ön több mobil installációt is vásárolhat, amik azon túl, hogy sokkal látványosabbak, a későbbiekben bárhol használhatók lesznek. Amennyiben egy kiállítási standot mobil prezentációs eszközökből épít fel, abban az esetben összecsukva egy kombi autóval tudja szállítani azt.
A még sok helyen alkalmazott fix rendszerek hátránya, hogy drágák, a szállításkor helyigényesek és nehezek, a telepítéskor pedig hosszas összeszerelést igényelnek szakemberek és szerszámok segítségével.
Megrendeléseit saját készleteinkből azonnal szállítjuk.

Éljen a lehetőségeivel!
Mi biztosítjuk hozzá a profi hátteret.

Pálmai Ferenc
Ügyvezető Igazgató
MobilPresent Kft.

Letölthető dokumentumok:
 MOBILPRESENT ARLISTA 2012


Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Szabina Dekor
Budapest XXI. ker.
vőlegény, menyegző, dekor

Kardosjáték és Dekor
Budapest XVIII. ker., Lakatos útja 61-63
(13) 227514
héliumoslufi, matrica, girland
Arioso Budapest Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Budapest VII. ker., Király utca 9
(1) 2663555, (1) 2350336
dekoráció, virág

United Design Bt.
Budapest VI. ker., Anker Köz 1
(1) 4110416, (1) 4110416
reklámtábla, betű, grafika