Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Tici Futárszolgálat

Elérhetőségeink:
Cím:
1202 Budapest
Pöltenberg utca 108
Tel.:
(70) 3032553
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
szállítás, csomagszállítás-kézből-kézbe, csomagküldés, csomagszállító, csomagszállítás, futárszolgálat, dokumentum szállítás, csomagküldő szolgálat, futárszolgálat budapesten, futárszolgálat belföldön
Tevékenység körzete:
Budapest
Győr
Szeged
Békéscsaba
Debrecen
 
Ismertető:
Cégünk a belföldi közúti áruszállítás, fuvarozás területén már több mint 30 éve jelen van. Kezdetekben kizárólag teherszállítással foglalkoztunk, de miután megnőtt az igény a kisebb csomagok, dokumentumok szállítására, ezért úgy határoztunk, hogy bővítjük profilunkat belföldi személygépjárműves futárszolgálattal, csomagszállítással, dokumentumok kézbesítésével.

Székhelyünk Budapesten van (Dél-Pest), de vállalunk azonnali (S.O.S) csomagszállítást, dokumentumszállítást, egyéb áru szállítást (kivéve veszélyes áru szállítás) országos szinten is. Szolgáltatásaink kiemelt területe központunkból kifolyólag, a főváros és agglomerációja.

A belföldi csomagszállítás területén belül, cégünk fő profilja az azonnali, sürgősségi (S.O.S) szállítás. Áraink is ennek tükrében lettek megadva, de természetesen egy szállításon, szállítási napon belüli több cím, további árengedményt von maga után.

Cégünk legfontosabb szempontja az ügyfélközpontúság, mindig minden körülmények között ezt tartjuk szem előtt. A küldemények, csomagok kézbesítésénél mi a megbízót képviseljük, ezért megjelenésünkkel mindig a maximális precizitásra, udvariasságra, kedvességre törekszünk. Futáraink kizárólag tiszta ruhában, ápoltan jelennek meg minden szállításnál, kézbesítésnél.

Futárszolgálati tevékenységgel kapcsolatosan vállalunk cégek, de akár magánszemélyek részére is szerződésben rögzített, folyamatos csomagszállítási, dokumentum szállítási szolgáltatást. Melynek összege sokkal kedvezőbb, mint az egyszeri megrendeléseké. A szerződésben rögzített szállítás díja függ a megrendelés gyakoriságától, a címek mennyiségétől, és a megtett távolságtól is. Személyre szabott ajánlatért érdeklődjön telefonon, vagy írjon nekünk e-mailt.

TICI FUTÁR - Velünk biztosra mehet!

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Colortrans Kft.
Budapest XV. ker., Bánkut utca 57
(26) 326020, (26) 326020
páncélszekrények, költöztetés, közúti áruszállítás

Polyák-Gép Kft.
Budapest XXI. ker., II. Rákóczi Ferenc utca 277.
(1) 2782735
nagykereskedő, gumi, fuvarozás
Mesterdetektív Kft.
Budapest II. ker., Szemlőhegy utca 6.
(13) 457670, (1) 3457670
szállítás, nyomozói tevékenység, biztonságtechnikai szolgáltatás

Perpetuum Trans Fuvarozó Kft.
Budapest XVI. ker., Szénás utca 2.
(30) 9835524
szállítás, közúti teherszállítás, fuvarozás
Tici Futárszolgálat a térképen:
Ingyenes regisztráció