Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

NesSzi Szalon és Könyvviteli Iroda

Elérhetőségeink:
Cím:
5200 Törökszentmiklós
Ifjúság utca 10 1
Tel.:
(20) 3271317
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
könyvelés, számviteli és könyvviteli szolgáltatás, bérszámfejtés, adóbevallás, fizikai közérzetet javító szolgáltatás, masszázs ágy, vibrációs tréning, lábmasszázs, gerinc masszázs, vibro trainer
 
Ismertető:
Egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok részére végzünk könyvviteli szolgáltatást, bér- és tb ügyintézést, vállaljuk az adóhatóságok előtti képviseletet, igény szerint egyéb gazdasági tanácsadással látjuk el ügyfeleinket, külön megbízás alapján egyedi ügyintézésekre is van lehetőség.
Több mint 10 éves tapasztalattal várjuk leendő megrendelőink jelentkezését. Külön megállapodás és díjazás alapján a könyvelési anyagokért házhoz megyünk. Egyéni kérésre a cég telephelyén történő könyvelést is vállalunk. A könyvelőiroda szolgáltatásai: könyvelés (egyszeres és kettős könyvvitel, bevételi nyilvántartás); távkönyvelés (on-line könyvelés); üzletviteli tanácsadás; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; SZJA, EVA, KIVA, KATA, TAO bevallás elkészítése; szabályzatok, kimutatások, éves beszámolók készítése (évközi beszámoló egyedi igény, megállapodás alapján).
Fizikai közérzetjavító szolgáltatásainkon belül az alábbiakat kínáljuk:
Jade köves masszázságy: rendkívül hatékonyan, többrétű hatásával segíti a jó közérzet megőrzését, meglévő problémák esetén támogatja a legkülönbözőbb terápiákat. A jade masszázs rendszeres alkalmazásával formában tarthatja a testét, újra fitt és ruganyos lehet gerince, erősödik az immunrendszer, nő a vitalitás, a szervezet képessé válik arra, hogy beinduljon az öngyógyító mechanizmusa.
Vibrációs trénerek: a legegyszerűbb billegő mozgású, valamint a bonyolult billegő-rezgő-oszcilláló mozgású ( pl.IntensiFit) trénereket egyaránt kínáljuk. A vibrációs trénerrel való edzés javítja az izomtónust, felgyorsítja a fogyást. Egyéb előnyös hatásai is vannak, jobb testtartást biztosít, lassítja a csontritkulást, javítja az egyensúlyérzéket, csökkenti a narancsbőrt, enyhíti az izomlázat. Számítógépes szoftverrel teljesen egyénre szabott programot is tudunk írni.
Lábmasszázs: formálja a vádlit, ellazítja, felfrissíti a fáradt lábakat.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Száminfo Kft.
Szolnok, Nagysándor József utca 24
(56) 378906
számvitel, adótanácsadás, könyvelés

Operátor Szövetkezet
Szolnok, Remete utca 2.
(56) 412225, (30) 9353792
könyvelés, adótanácsadás, papír írószer kiskereskedelem
Dibenz Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Kunszentmárton, Széchenyi Ltp.0.10.
(56) 461579
könyvelés, autókereskedés

H-Volumen Consulting Kft.
Tiszaföldvár, Baross körút 4
(56) 470896, (70) 3786069
számvitel, adótanácsadás, könyvelés
NesSzi Szalon és Könyvviteli Iroda a térképen:
Ingyenes regisztráció