Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

M-Sansz Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
7630 Pécs
Iparsziget utca 1
Nyitvatartás:
hétfő: 8-tól 16-ig
kedd: 8-tól 16-ig
szerda: 8-tól 16-ig
csütörtök: 8-tól 16-ig
péntek: 8-tól 16-ig
Tel.:
(20) 3682472
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
fémmegmunkálás, lángvágás, cnc vágás, plazmavágás, vízsugaras vágás, fémfűrészelés, vízvágás, lemezmegmunkálás, márvány vágás, műanyag vágás
 
Ismertető:
Tisztelt leendő Ügyfelünk!

Az M-Sansz Kft.

Vízsugaras vágógéppel, láng és plazmavágó géppel bérvágást vállal.

A Vízsugaras vágás technológiája:
A vízsugaras vágás(röviden: vízvágás) elsősorban lemezekből való alakzatok kontúr vágására szolgál. Egy olyan sok élű forgácsolási technológia, amelynél a forgácsolást nagy sebességgel (1500m/s) koncentrált sugárban áramló vízzel vagy vízzel kevert abrazív homokkal végezzük. A vízsugaras vágás egyedül álló a vágható anyagok számának és a vágás finomságának tekintetében.

A Lángvágás a termikus vágások családjába tartozik, jellegét tekintve égető vágás. Ez azt jelenti, hogy az agyag a vágási résben csaknem teljes vastagságában elég, a keletkező égésterméket nagy sebességű oxigénsugár fújja ki. A lángvágás elve, hogy oxigén-éghető gáz keverékkel az anyagot gyulladási hőmérsékletre hevítjük majd oxigénsugárban elégetjük és kifújjuk a vágási résből. A láng csak a felületet melegíti, a mélyebben fekvő részeket már nagyrészt a fém égéshője fogja tovább hevíteni. Felhasználását tekintve általános rendeltetésű szerkezeti acélok, ötvözetlen illetve a gyengén ötvözött anyagok vágására a mai napig a legtökéletesebb megoldás főleg a vastagabb keresztmetszet esetén.

A Plazmavágás a termikus vágások családjába tartozik, jellegét tekintve ömlesztő vágás. Ez azt jeleneti, hogy az anyag a vágási résben teljes vastagságában megolvad, a keletkező ömledéket nagy sebességű és hőmérsékletű gázsugár fújja ki. Plazmaívnek nevezzük, hogy a negatív elektróda és a pozitív pólusra csatolt alapanyag között az áramot a kiáramló ionizált gáz vezeti ki. A vágandó résben a koncentrált plazma megolvasztja az alapanyagot (kb. 20000 Celsius fok) és a gázsugár kifújja azt. A plazmavágás esetén a lángvágástól eltérően nincsenek kémiai reakciók, a plazmavágás többféle alapanyag esetén is tökéletesen alkalmazható, pl.: általános rendeltetésű szerkezeti acélok, ötvözött és rozsdamentes alapanyagoknál. A lángvágással összehasonlítva a vágási sebessége lényegesen nagyobb.

Vágható lemez méret: 3000 x 2000 mm.

Ezek mellett darabolási igényeit (egyedi méret) nagy teljesítményű Fűrészgéppel, rövid határidővel, pontosan, kedvező áron teljesítjük. A technológia lehetővé teszi köracélok, négyzetvasak, zártszelvények, laposszelvények, szögszelvények(L,I,U,T-szelvények) darabolását.


Kérem keressen és látogasson meg minket!

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Angfer Szolgáltató és Kereskedelmi Bt.
Nagykozár, Kossuth utca 125
(20) 5693725
élezés, présszerszám, marás

Nomek ,Kereskedelmi Kft.
Mekényes, Fő utca 78.
(72) 459481
lakatosmunkák, fémmegmunkálás, fémtartály gyártása
Partikel Kft.
Pécs, Völgyi Dülő 7.
fémmegmunkálás

D-Forg Bt.
Magyaregregy, Rákóczi u. 2/3.
fémforgácsolás, fémszerkezet gyártása, felületkezelés