Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Huniper Permetező Kft

Elérhetőségeink:
Cím:
2073 Tök
Zsámbék-major út 036 12
Nyitvatartás:
hétfő: 8-17
kedd: 8-17
szerda: 8-17
csütörtök: 8-17
péntek: 8-17
Tel.:
(30) 3126108
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
permetezéstechnika, permetezőgépek, permetező gépek forgalmazása, permetező gépek és alkatrészek, permetezők, permetezőgép-alkatrész
Tevékenység körzete:
Tök
Zsámbék
Zalaapáti
Zalacsány
Gyömöre
Debrecen
 
Ismertető:
Magyar szántóföldi permetezőgépek gyártása és egyedi fejlesztése 1977-óta!

Termékeink fejlesztésénél elsődleges szempont a gép egyszerű kezelhetősége és strapabíró, megbízható mivolta. Célunk, hogy vevőink a permetezésre rendelkezésre álló rövid időt maximálisan és pontosan fel tudják használni a munkavégzésre. Gépeink általános, minimális karbantartást igényelnek, melyhez természetesen bármikor elérhető cégünk. Ez első szezon után rendszerint önállóan végezhető feladatot jelent.

Nincs szervizhálózatunk, mert egyszerűen nincs szükség rá, viszont teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. A mi gépünk 20 éves stabil befektetés.
A Huniper Permetező Kft. egy főként permetezőgépeket és műtrágyaszóró gépeket gyártó, magyar tulajdonú családi vállalkozás. Célunk a legkorszerűbb gépek gyártása, összhangban a magyar és az Európai Uniós szabványokkal. Olyan gépeket gyártunk, melyek a legújabb fejlesztésekkel, precíziós eszközökkel működnek.

A garancia a több évtizedes hírnevünk, tapasztalatunk és a folyamatos fejlesztéseink. Alapvetően hazai közép- és nagyüzemek, illetve egyéb belföldi vállalkozások tartoznak a felhasználóink közé.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Gazdabolt Halásztelek Bádogosüzlet
Halásztelek, Rákóczi Ferenc út 58/A.
(24) 450402, (24) 450402
idomok, permetező, növényvédőszer