Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Gegeszoft Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
4031 Debrecen
Vadvirág utca 15 C
Nyitvatartás:
hétfő: 10.00-18.00
kedd: 10.00-18.00
szerda: 10.00-18.00
csütörtök: 10.00-18.00
péntek: 10.00-18.00
Mobil:
Ügyfélszolgálat: (70) 6250240
Üzenetrögzítő:
Ügyfélszolgálat: (70) 6250240
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
mobiltelefon, mobilkommunikáció, okostelefon, mobiltelefonok, tartozékok kiskereskedelme, mobiltelefonok, tartozékok nagykereskedelme, mobiltelefon tokok, Üvegfólia, töltő, memóriakártya, akkumulátor nagykereskedelme
Tevékenység körzete:
Debrecen
Budapest
Nyíregyháza
Miskolc
Szeged
Pécs
 
Ismertető:
Cégünk 2011-ben alakult, több éves szakmai tapasztalatra és nagy múltú nemzetközi cégekkel való kapcsolatainkra építve mobiltelefon és IT alkatrészek és kiegészítők nagykereskedelmi értékesítésével, disztribúciójával foglalkozik.
Fő profilunk a mobiltelefon szervízalkatrész, gyári tartozék és különböző okos eszközök értékesítése, de folyamatosan bővítjük palettánkat más tartozékok terén is. Weboldalunkon kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki (B2B), így garantáljuk vevőinknek, hogy a nálunk megvásárolt terméket versenyképes áron tudják kiskereskedelmi forgalomba hozni. Több nagy márka (Astrum, Andida, Mercury - Goospery, Goodram, Toshiba, Maxcom - www.maxcom.hu) hivatalos illetve kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon és a környező országokban. Termékeink között megtalálhtóak a híres Disney, Marvel, DC Comics, Looney Tunes eredeti kiegészítői, melyeknek hivatalos és kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Az ASTRUM (www.astrumltd.com)termékcsalád fő európai disztribútoraként és termékfejlesztőjeként megpróbáljuk a leginnovatívabb elektronikai kiegészítőket kiváló minőségben, de elérhető áron bemutatni a nagyközönségnek. Célunk a hosszútávú üzleti és akár baráti kapcsolat kialakítása a vevőkkel, ezért arra törekedünk, hogy kiemelkedő minőségű termékeket és minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Alapelveink közé tartozik a gyorsaság, korrektség, megbízhatóság, közvetlenség és a garanciás problémák gyors és korrekt megoldása az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. Weboldalunk tervezésénél kiemelt szerepet játszott a vevőközpontúság, ezért rengeteg egyedi funkcióval találkozhatnak, amelyek megkönnyítik a vásárlást. A rendszerünkben található összes termék a mi tulajdonunkat képezi, más rendszerből nincs áthúzás, ezért tudjuk garantálni a másnapi kiszállítást is. Kiváló nemzetközi kapcsolataink révén mindig megpróbáljuk minél hamarabb beszerezni az aktuális igényeknek megfelelő termékeket, újdonságokat, ugyanakkor a régebbi típusú telefonokhoz is széles választékunk van alkatrészek és tartozékok terén. Jövőbeli terveink között szerepel még több külföldi befutott nagy márkanév itthoni értékesítése. Reméljük, Ön is hozzájárul ahhoz, hogy ezen tervek mihamarabb megvalósuljanak és ezáltal kölcsönösen tudjuk cégeink profitját növelni. Kérjük tekintse meg ajánlatainkat és mi biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg olyan dolgot fog találni, amelyet nagyon nehéz megbízható forrásból könnyen beszerezni.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Playbox
Debrecen, Miklós utca 45
(30) 5147775
akcióblray, téligumi, tetoválás

Euronics Hajdúböszörmény
Hajdúböszörmény, Baltazár D. U. 27.
(52) 561416, (52) 561416
elektronika, termék, szerviz
Vodafone Magyarország Zrt.
Debrecen, Piac utca 23
(52) 502150, (52) 502150
szolgáltató, internetszolgáltatás, mobiltelefon

Star-Invest Bt.
Debrecen, Péterfia utca 18.
(30) 9414019
készülékek értékesítése, sim kártyák értékesítése, előfizetői szerződéskötés