Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó

Elérhetőségeink:
Cím:
1141 Budapest
Birtok utca 133
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
beszédfejlődés, iskolakezdés, iskola-előkészítés, grafomtoros fejlesztés, finommotorika fejlesztése, íráselőkészítés, íráselemek gyakorlása, diszlexia prevenció, diszlexiás gyerekek oktatása,fejlesztese, beszédhibák javítása
 
Ismertető:
A Látogatás könyvek beszédindítástól iskolakezdésig segítik a szülőket, gyerekeket, de a szakembereket is. A 0-7 éves kor az emberi fejlődés legfontosabb szakasza, ragadjátok meg ezt a nagyszerű időszakot!
7 éves kor után az agyi érés "specializálódik" , bizonyos funkciók elvesznek, ezért van az, hogy egy nagyobb gyermek fejlesztési lehetőségi jóval szűkebbek.
Ha nincsenek meg az alapkészségek, képességek, akkor az iskolai tanulás jóval küzdelmesebb lesz. Az idegrendszeri érési folyamtok pedig összefüggésben vannak a mozgással és a beszédfejlődéssel. Gyermeketek szókincsének bővítéséhez, beszédfejlesztéshez, a magyar nyelvi rendszer felépítééséhez a Pöttöm Park és a Látogatás a beszéd birodalmába könyvek érkeznek hozzátok.
Iskolás kor előtt, iskolakezdés előtt az iskola-előkészítő könyveket ajánljuk. Nem fejlesztő füzetecskék, hanem valódi, komplex iskola-előkészítést segítő könyvek, melyeket a szülők maguk is képesek használni. Ezek a Látogatás a tudás birodalmába 1 és Látogatás a tudás birodalmába 2 kötetetek. A Látogatás a vonalak birodalmába könyvvel pedig azok a gyerekek is rákapnak a ceruza megragadására,akik eddig ódzkodtak tőle. Ha nincs megfelelő grafomotoros készsége a gyermeknek,akkor az írástanulás során jönnek elő a problémák. Ennek megelőzésére, szórakoztatóan tudjátok gyakorolni a különböző vonalakat, akár fecskének szárnyakat rajzolva. A grafomotoros fejlettség a gyermek egyéb képességeit is erősíti, így ne az 1+2 öt gyakorold ovisoddal, hanem rajzoljatok!
A Látogatás a hangok birodalmába könyvek a helyes, szép kiejtés gyakorlásában segítenek. A L-R és S-ZS-CS hangokat tudjátok gyakorolni a Látogatás a hangok birodalmába köteteivel.Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Magicbox Játékbolt
Budapest IV. ker., Árpád út 51-53.
(1) 7865908, (1) 7865908
mozgásfejlesztés, finommotorika fejlesztése, problémamegoldás

Unger Agnes
Budapest XVII. ker., Borsó utca 4.
(30) 2703320
beszédfejlődés, down-kór, halláscsökkenés
Harmónia Fejlesztőműhely
Budapest XVII. ker., Ferihegyi út 202
(20) 5290687
Állapotfelmérés, diszlexia prevenció, fejlesztés

Kornfeld-Kovats Viktoria
Budapest, Etele út 73
(70) 6261218
Fejlesztopedagogia, diszlexiás gyerekek oktatása,fejlesztese, diszgráfiás gyerekek oktatása,fejlesztese
Fejlesztő Élménytár Könyvkiadó a térképen:
Ingyenes regisztráció