Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Dékány János

Elérhetőségeink:
Cím:
5200 Törökszentmiklós
Budai Nagy Antal utca 4
Mobil:
(70) 3957455
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
Talpmasszázs, masszázs, csontkovács, csontkovácsolás ( táltos masszázs), léleksebész, indiai abhyyanga masszázs, spirituális tanácsadás, meditációs program, szellemgyógyászat, fizikai közérzetet javító szolgáltatás
Tevékenység körzete:
Törökszentmiklós
Cegléd
Szentes
Budapest VIII. ker.
 
Ismertető:
A vállalkozás neve LÉLEKPROGRAM ( www.lelekprogram.hu ) (TEST –LÉLEK - SZELLEM egyensúlya)
Alternatív kezelések az egészség helyreállítására valamint megőrzése érdekében. Ezek a kezelések megfelelő tanácsadás tekintetében eredményezik az emberek egészségét és a pszichoszomatikus betegségek tünetmentessé válását.


Több szinten történnének kezelések, amelyek mind alternatív közérzetjavító tevékenység keretében valósulnak meg. A test -lélek- és a szellemi szinteken ugyanis csak akkor érhetünk el tartós egészséget, kiegyensúlyozott életet, ha ezen a szinteken harmónia uralkodik.

Ezen kezelések a tudatosságra nevelnek és teljesen misztikamentesek. Ezen közérzetjavító tevékenységek egy tartós egészséges tudatállapothoz vezethetnek el, amennyiben az emberek felelősséggel kívánnak lenni az egészségükért.

Kezelések formái, irányvonalai:

Elsődleges tájékoztatás arra vonatkozóan, hogy ezek nem orvosi kezelések és nem is természetgyógyászati kategória körébe tartoznak, hanem egy olyan egészséges életmódra orientálódó alternatív fizikai közérzetjavító formák összessége, amelyek rendszerezve vannak.

ENERGIAKEZELÉS /kézrátétel/ Amely kizárólag manuális, nem történik gépi vagy elektronikai eszközzel.

Statikus közérzetjavító tevékenység, azaz a táltos masszázs csontkovács kezelések.

Meditáción keresztül megnyilvánuló kezelések


TÁLTOS MASSZÁZS -CSONTKOVÁCS KEZELÉS

A csontkovács kifejezést a köznyelvben a csontok helyretételével terjedt el és még a mai napig is sokan ezzel azonosítják az emberek és fájdalmas eljárásnak tekintik. Régi időkben az anatómiában nem képzett „csontrakó” emberek voltak azok, akik foglalkoztak becsípődött idegek kiszabadításával, izomgyulladások kimasszírozásával.

A mai modern csontkovácsolás kezelés alatt a kezelő nem a csigolyákat teszi a helyére ,hanem annak mellette húzódó, izmok- ízületek átmasszírozásával biztosít lehetőséget ,hogy a csigolyák vissza tudjanak illeszkedni az eredeti helyükre. A ma már táltos masszázs néven illetett kezelés több speciális toló-nyomó, húzó csavaró technikák mellett alkalmaz egyéb Thai masszázs Japán Yumeiho lazító, izomgörcsöket enyhítő technikákat.

Fontos tudni, hogy minden egyes csigolya között húzódik egy idegszál, ami egy-egy belgyógyászati szervhez kötődik. Ha az ideg a csigolyák elmozdulása hatására intenzíven begyullad az nem csak ízületi gyulladáshoz, hanem idővel belső szervi megbetegedésekhez vezethet.

A kezeléseket alkalmazva immáron 9. éve rendkívül sok megtapasztalásban volt részem
izom– ízületi - háti- nyaki- derék ( lumbális )– váll-könyök- térd- boka problémák, gerincferdülés lúdtalp valamint gerincsérv javulását illetően a hozzám segítségért forduló emberek tapasztalati elmondása szerint. Ezen kezeléseket egy –kétszeri alkalmazását követően szinte azonnal érezhető a változás függetlenül a probléma súlyosságától.

A kezelés időtartama 30-50 perc
Ebben benne van egy előzetes állapotfelmérés és a kezeléssel egybekötött energiakezelés.
Valamint a javulás érdekében betanított otthon végezhető nyújtó gyakorlatok átadása

A kezelés ára: 7000 ft (Mivel tevékenységem elsődleges célja a másokon való segítés, speciális esetekben a kezeléseket térítésmentesen végzem.


Ezen tevékenységeimet Törökszentmiklóson, Cegléd ,Szentes és Budapest telephelyein végzem az erre a célra kialakított rendelőmben.


Az orvos vagy gyógytornász hatáskörébe utalt manuál terápia vagy manuál terápiás eljárások nem azonosak a csontkovács tevékenységgel. Úgy az alkalmazott fogásrendszerben,,mint az alkalmazásuk céljában eltérnek egymástól. Ebből adódóan a manuál terápiát a csontkovácsolással összemosni, egy tevékenységként kezelni nem lehet a vonatkozó jogszabályok értelmében.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
A vállalkozás eddig 2 értékelést kapott, az átlaga: 5.00 / 5.
 
2016. január 25. 16:13
jelentem
 
Mindenkinek ajánlom,nagyon sokat segített izületi problémáimon,könnyebb a mozgás nagyon meg vagyok vele elégedve.
2014. június 12. 09:12
jelentem
 
Mindenkinek nagyon ajánlom, garantált javulás, megkönnyebbülés!


Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Dalma-Szolár Bt.
Martfű, Munkácsy út 46
(30) 6061426
fizikai közérzetet javító szolgáltatás

NesSzi Szalon és Könyvviteli Szolgáltató, Gazdasági Tanácsadó Iroda
Törökszentmiklós, Ifjúság utca 10
(20) 3271317
könyvelés, számviteli és könyvviteli szolgáltatás, bérszámfejtés
R.F-Game Kft.
Tiszafüred, Bajcsy-Zs. út - 23
(30) 3060577, (30) 9388021
fizikai közérzetet javító szolgáltatás

Sunshine 2002 Bt.
Törökszentmiklós, Almásy utca 34
(30) 2624211
fizikai közérzetet javító szolgáltatás
Dékány János a térképen:
Ingyenes regisztráció