Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Budapest Sofőrszolgálat

Elérhetőségeink:
Cím:
1063 Budapest VI. ker.
Szív utca 65 2em 14a
Nyitvatartás:
hétfő: 0-24
kedd: 0-24
szerda: 0-24
csütörtök: 0-24
péntek: 0-24
szombat: 0-24
vasárnap: 0-24
Tel.:
(70) 9444666
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
sofőrszolgálat, soförszolgáltatás, sofőrsegély, sofőrszolgálat budapest, pótsofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély budapest, sofőrszolgálat gödöllő, sofőrszolgálat vecsés
Tevékenység körzete:
Budapest VI. ker.
Budapest I. ker.
Budapest X. ker.
Vecsés
Budapest III. ker.
 
Ismertető:
Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni.

Ennek a legjellemzőbb oka az alkoholos befolyásoltság. Alapvetően kétféle szélsőség van ezen a területen, aki kockáztat, úgy gondolja, hogy 1-2 sör vagy 1-2 pohár bor után hazavezet és van, aki a legcsekélyebb mértékű alkoholfogyasztás esetén is sofőrt hív. A tapasztalatunk az, hogy nem éri meg kockáztatni, akármilyen kis mennyiségű alkohol esetén sem. Sajnos találkoztunk már olyan esettel, amikor a fentebb említett kis mennyiség után az ügyfél úgy gondolta, hogy autóba ül, aminek a vége az lett, hogy igazoltatás és szondáztatás után elvételre került a jogosítványa, így kényszerből sofőrszolgáltatást hívott. Ha ezt előbb teszi, akkor sok időt és pénzt spórol magának, és a jogosítványa is megmarad.
Nemcsak alkoholos befolyásoltság miatt hívhatunk sofőrt. Amennyiben akár fáradtság vagy rosszullét miatt nem érezzük magunkat alkalmasnak a vezetésre, érdemes sofőrszolgálatot hívni. Van, akinek a fáradtság miatt volt balesete fél órával a hazaérkezése előtt. Érezte, hogy már nem képes vezetni, mégis úgy gondolta, nincs más választása, mint folytatni az utat, mert haza kell érnie. Sofőrszolgálattal biztonságosan hazaért volna baleset nélkül.

Fontos, hogy mérlegeljünk, mire vagyunk képesek. Ha kétség merül fel bennünk azzal kapcsolatban, hogy biztonságosan tudunk-e még közlekedni, ha nem érezzük magunkat képesnek a vezetésre, ha már nem tudunk koncentrálni, akkor ne adjunk esélyt annak, hogy baj történjen. Érjünk haza biztonságban sofőrszolgálattal!

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

B.L.S. Service Busz és Limuzin Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Budapest XI. ker., Tájék u. 5.
sofőrszolgálat, nemzetközi személyszállítás, belföldi személyszállítás

MobilTaxi
Budapest, Kondorosi út 2/a
(20) 333-2222, (1) 333-2222
sofőrszolgálat, csomagszállítás, taxi
Kv sofőrszolgálat
Budapest, Aszódi utca
(20) 9109234
sofőrszolgálat, sofőrbérlés, sofőr szolgálat

Active Sofőr Szolgáltató Kft.
Budapest XII. ker., Gaál József u 36/b. fsz.
(30) 9060656
driver, gépjármű sofőrrel, transzfer
Budapest Sofőrszolgálat a térképen:
Ingyenes regisztráció