Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Mező Ágnes coach, mentor, tréner , vállalkozásfejlesztés, személyiségfejlesztés, lelki és üzleti problémák megoldása

Elérhetőségeink:
Cím:
1083 Budapest
Práter utca 63. 2. 21.
Nyitvatartás:
hétfő: 9-19
kedd: 9-19
szerda: 9-19
csütörtök: 9-19
péntek: 9-19
szombat: 9-19
Tel.:
(70) 2988280
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
üzleti tanácsadás, vállalkozásfejlesztés, személyiségfejlesztés, lelki problémák megoldása, tudatalatti átprogramozása, coaching és tréningek, mentorálás, üzleti, vállalkozói, vezetői problémák megoldása
 
Ismertető:
Elsősorban felnőtteket segítek hozzá, hogy kiegyensúlyozott, sikeres, felszabadult életet élhessenek akár üzletemberként, akár vezetőként, akár magánemberként, vagy akár a hármat együtt.

A boldogabb, értékesebb, sikeresebb életed megteremtéséhez te sem nélkülözheted a külső segítség igénybe vételét, mert egyedül nem tudsz elég gyors és eredményes lenni az önfejlesztésben és a vállalkozásfejlesztésben, mivel a saját korlátaidba ütközöl. Berögzült minták, szokások, automatizmusok akadályoznak abban, hogy ráláss ezekre a gátakra, és át tudd írni a régi, rossz tudatalatti programokat.

Én sok módszert megtapasztaltam, összegyűjtöttem a különböző módszerek erényeit, és összegyúrtam belőlük egy hatásos, többféle módszert egymás mellett alkalmazó komplex egységet, amit mindig a te személyedre szabok, hozzád igazítok akár üzletvezetésről van szó, akár a személyes problémáid megoldása a cél. Semmilyen módszer nem lehet igazán eredményes és intenzív, ha receptként működtetik, figyelmen kívül hagyva a te egyéni sajátosságaidat, a te érzelmeidet, tempódat.

Olyan módszert alkalmazok, amely gyorsan beindítja a fejlődésedet, a te szintedről indulva a te tempódhoz igazodik, és egyszerre hat a tudatos énedre és a tudatalattid automatizmusainak kijavítására.
Gyere el egy intenzív feltáró beszélgetésre, és ismerd meg az általam nyújtott lehetőségeket a felszabadult, könnyed, akadálymentes életedhez.

Üzleti coach-ként, mentorként célom a vállalkozók támogatása abban, hogy növeljék nyereségüket, elérjék vállalkozásuk hosszú távú fenntarthatóságát, és hogy eredményesen egyeztessék vállalkozásuk és magánéletük céljait és egyensúlyát. Ehhez széleskörű üzleti tapasztalattal rendelkezem, sokféle ágazatban, különböző méretű cégek változatos problémáinak megoldásában értem el eredményeket.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Cemkut Kft.
Budapest III. ker., Bécsi út 122-124.
(1) 3676911, (1) 3676911
fejlesztés, egyesület, laboratórium

Iq Kommunikáció És Marketing Kft.
Budapest II. ker., Pusztaszeri út 10.
(1) 3263745
üzleti tanácsadás, üzletviteli szolgáltatás, pénzügyi tanácsadás
Falvai Zsolt e.v.
Budapest III. ker., Szentendrei út út 36
(30) 2514558
adóbevallások, üzleti tanácsadás, cégalapítás

Foodmicro Kft.
Budapest IV. ker., Fóti út 56.
(1) 3031613
laboratórium, szaktanácsadás, mikrobiológia
Mező Ágnes coach, mentor, tréner , vállalkozásfejlesztés, személyiségfejlesztés, lelki és üzleti problémák megoldása a térképen:
Ingyenes regisztráció