Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Ádám Klíma Kft.

Elérhetőségeink:
Cím:
6600 Szentes
Damjanich utca 30
Tel.:
(30) 458-96-95
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
3d falpanel értékesítés, árnyékolástechnika, klímaberendezés beüzemelés, klímaberendezés, infrafűtés, klíma karbantartás, árnyékolástechnikai termékek forgalmazása, klímaszerelés, klíma, klímatechnika
Tevékenység körzete:
Szentes
Budapest XIII. ker.
Budapest IX. ker.
Szeged
Kecskemét
Gödöllő
 
Ismertető:
Elsősorban a gyorsaságunk, precizitásunk és a jó ár érték arányunk a mérvadó eddigi ügyfeleink véleménye alapján. Részünkről elégedetlen ügyfél, mint olyan nem létezik. Munkáinkat akkor tartjuk befejezettnek, ha az ügyfelünk, 100%-ig azt látja a valóságban, mint amit elképzelt a munkálatunk megkezdése előtt
Kft.-nk nagyon keményen és határozottan lép fel a felmerülő problémák elhárítása érdekében. Talán ezért is van az, hogy évek óta ajánlás útján szerezzük az, újabbnál újabb ügyfeleket. Főbb szerelési és értékesítési területeink Csongrád, Bács-Kiskun, Pest megye és ezek vonzáskörzete, de az ország egyéb különböző pontjain is megfordultunk már egy-egy telepítés alkalmával.
Az Ádámklíma Kft. fő tevékenységi köre a klíma készülékek értékesítése, telepítése, karbantartása, szervizelése, javítása és minden, ami a légkondicionálók működéséhez elengedhetetlen. Az évek során viszont nem szerettünk volna egy szinten megragadni, mivel láttuk, hogy sokkal többet ki tudunk hozni magunkból és a cégünkből. Így jött szóba a „generál kivitelezés” ötlet. Gipszkartonozás, festés, falmarás, villanyszerelés, infra fűtőfilm és panelek forgalmazása-telepítése, árnyékolástechnika (redőny,reluxa, motoros redőny, napellenzők, napvitorlák), belső design kialakítása. Mivel egyre több helyen láttuk, hogy a belső építészet és design nagy teret hódít magának így elkezdtük forgalmazni az egyedi 3D falpaneleket s így pluszszolgáltatással bővült cégünk, ügyfeleink legnagyobb örömére.
Az ÁdámKlíma Kft. fő szempontja és törekvése, hogy ne kelljen az ügyfeleinknek több szakemberrel tartani a kapcsolatot (így elkerülhető a kivitelezés során a félre értések sorozata is), hanem egy kézben legyen a felújítás alatt történő munkálatok kivitelezése.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, jelezze felénk bátran elérhetőségeink egyikén.

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Tyukász Ec.
Csongrád, Zrínyi utca 2.
(30) 6264000
klímaszerelés, villamossági anyagok kiskereskedelme, műszaki kereskedelem

Havi-Team Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Szeged, Zágon utca 8.
víz-, gáz- és központifűtés-szerelés, klímaszerelés
Antarktisz Hűtés Klíma És Légtechnikai Szaküzlet
Szeged, Stefánia U 6
(62) 420868, (62) 420868
háztartási gép, klíma alkatrész, klímaszerelés

Residens Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Szeged, Damjanich utca 29.
(62) 547690, (62) 547691
energiaracionalizálás, szerelőipar, megújuló energia
Ádám Klíma Kft. a térképen:
Ingyenes regisztráció