Szolgáltatás:
Leírás:
Megye:
Település:
Adatlap

Orvosi Esztétika

Elérhetőségeink:
Cím:
1148 Budapest XIV. ker.
Kerepesi út 78/F I. lh II. 6
Nyitvatartás:
hétfő: 08.00-18.00
kedd: 08.00-18.00
szerda: 08.00-18.00
csütörtök: 08.00-18.00
péntek: 08.00-18.00
Tel.:
(30) 9525-713 , (1) 222-1347
E-mail:
Honlap:
Kulcsszavak:
orvosi esztétika, orvos-kozmetika, kozmetika, lézerterápia, fogpótlás, fogfehérítés, hyaluronsavas kezelés, hyaluronsavas ráncfeltöltés, testkezelés, orvosi peeling
Tevékenység körzete:
Budapest XIV. ker.
Budapest
 
Ismertető:
Dr. Szabó Beáta vagyok orvos, kozmetikus.

13 éve alapítottam magánrendelőmet a Homeodent-Medicalt, mely már akkoriban is az esztétikai fogászati ellátásokra specializálódott, kiegészítve homeopátiás és laserterápiás rendeléssel.

Majd 25 év orvosi múlttal a hátam mögött megszereztem a kozmetikai szakképesítést is, és a több mint 10 éve működő esztétikai és homeopátiás orvosi rendelőmet kibővítve létrehoztam egy kifejezetten esztétikai orvosi rendelőt, kozmetikával ötvözve.

Rendelőnkben nagy tapasztalattal és soha nem múló empátiával fordulunk a szépülni vágyó pácienseink felé. Úgy érzem, szeretnek minket, szívesen járnak vissza hozzánk, megbíznak bennünk. Komplex arcesztétikai kezelést nyújtunk, a noninvazív (nem sebészi) arcfiatalító kezelések széles palettáját az orvosi és kozmetikai kezeléseket ötvözve:

Professzionális hámlasztó eljárások, tűs (dermaroller) és tű nélküli lézeres mezoterápia, fájdalommentes mikro kanülös hyaluronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás, de aki nem szereti a tűszúrást, azoknak CW lézeres rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés a legújabb kezelésünk.

Mivel minden igényt és minden korosztályt kielégítő szépészeti szolgáltatásokra specializálódtunk, ma már úgy „tervezek” meg egy arcot, legyen szó fogpótlásról, fogfehérítésről, az arc bőrképének helyreállításáról, vagy ajak- és ráncfeltöltésről, hogy – immár orvosként és kozmetikus szakemberként – esztétikai szempontokat is maximálisan figyelembe veszek a bőr szerkezetét, vagy akár anatómiáját tekintve. Pácienseim is kérik az orvos-kozmetikai kezeléseket, melyek nálunk mindig személyre szabottak.

Egy-egy szép fogpótlás, fogfehérítés után professzionális kozmetikai kezelésen átesve évekkel fiatalodva és nagyon elégedetten távoznak pácienseim, majd térnek vissza újra és újra!

A Homeodent-Medicalt ez az orvos-kozmetikai háttérrel rendelkező, egyéni arcesztétikai szempontok figyelembevétele teszi egyedivé.

Próbálja ki Ön is!

Képek:
Hibás adat jelentése > Adatmódosítás > Értékelje a vállalkozást >
 

 
Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Dr. Turányi Miklós
Budapest XII. ker., Zsolna utca
(1) 2139388, (1) 2139388
fogászat, fogfehérítés, dental

Dr. Laukó Ágnes Mária
Budapest XIX. ker., Achim András utca 7.
(1) 2828268
fogtechnikai anyag, fogszabályozás, fogfehérítés
Dr. Csabai Zsuzsanna
Budapest
(30) 3536113
tömések, gyökérkezelés, fogkőeltávolítás

Fogorvosi Rendelő - Dr. Csibrey Éva
Budapest II. ker., Fillér U. 6.
(30) 9620056
koronák, teljes, hidak
Orvosi Esztétika a térképen:
Ingyenes regisztráció